Ingrediente:
- 250 g faina
- 25 g cacao
- 1 lingurita bicarbonat
- 175 g zahar
- 175 ml lapte
- 2 oua
- 100 ml ulei
- 75 g chipsuri de ciocolata (sau bucatele de ciocolata)
- zahar vanilat
- un pumn de nuci
Se amesteca bine cu telul sa nu ramana cocoloase. Se pune apoi in formele de briose si se da la cuptor 20 de min. Se decoreaza dupa imaginatie... eu am folosit glazura de ciocolata, floricele din fondant si scrisu-l cu creioane din comert.
- 225g faina
- 1 praf de copt
- 175g zahar
- sucul de la 2 lamai
- 100g iaurt
- 175g unt
Amestecam iaurtul si ouale, apoi adaugam faina, praful de copt,zaharul si zeama de lamaie ; adaugam untul topit. Apoi turnam amestecul in formele de briose si umplem cam 3 sferturi din fiecare.
Coacem aprox 20-22 de minute sau pana trec testul cutitului, dar fara a le usca. Dupa ce scoatem forma de briose din cuptor o lasam inca 10 minute sa se odihneasca.
Ce bine arata briosele!!
RăspundețiȘtergereImi place tare mult cum au iesit si mai ales cum sunt decorate.
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru blogul tau. E super tare.
RăspundețiȘtergereTe asteapta un premiu la noi pe blog.
Va multumesc frumos tuturor!!!
RăspundețiȘtergere