- 3 oua
- 3 linguri de zahar
- 1 lingura cacao
- 3 linguri faina
Imi place blatul acesta ca iese pufos si il folosesc destul de des.
- 50 g. unt
- 2 albusuri
- 4 linguri zahar
- 1/4 pahar cu apa
- 1 lingura cacao
- 1/2 lingura zeama de lamaie
- 2 linguri lapte condensat
Apa si zaharul se fierb, pana se topeste zaharul. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga siropul de zahar. Untul se amesteca cu cacaoa, laptele si zeama de lamaie si se adauga peste albusuri. - 1 pahar frisca
- 4 albusuri
- 4 linguri zahar
- 2 lingurite gelatina
- 4 linguri apa
Se pune crema peste blat si se lasa o ora la frigider.
Crema de frisca
Apa si zaharul se fierb si se adauga peste albusurile batute spuma. Se adauga apoi frisca batuta spuma si gelatina topita intr-o jumatate pahar lapte.
Se pune crema peste cealalta, se aseaza si jumatatea cealalta de blat si se lasa la frigider vreo 2 ore.
Foarte frumos tortul!!...
RăspundețiȘtergereCraciun fericit si la cat mai multe retete pe blog!
Великолепная идея!Очень красиво!
RăspundețiȘtergere