Fursecurile s-au mancat tare repede...
BRIOSE CU BANANE
- 3 oua
- 1 praf sare
- 100g unt
- 125g. zahar
- 250 g. faina
- ½ plic praf de copt
- 2 banane
Albusurile se bat spuma cu sarea. Untul se bate cu zaharul si se inglobeaza galbenusurile urmate de faina si praf de copt. Bananele se paseaza si se inglobeaza in aluat urmate de albusuri. Se pun in forme si se coc 25 min.
FURSECURI CU SCORTISOARA
- 250 g. faina
- 1 praf sare
- 125 g. unt
- 125 g. zahar
- 1 lingurita scortisoara
- 1 galbenus
- 2 ling frisca
Se amesteca faina cu sarea si cu untul, se adauga zaharul, scortisoara si apoi galbenusul pana se omogenizeaza. Daca e prea tare aluatul se adauga frisca.Aluatul se infasoara in folie si se da la frigider 30 min.
Se intinde foaia apoi si se taie in diferite forme si se coc 10-12 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu