La acest tort am facut doua blaturi. Unul din 2 albusuri cu 2 linguri de zahar si 3 linguri de faina pe care l-am pus deasupra.... Am colorat la acesta un pic de aluat rosu...
Al doilea blat- care a fost baza... a fost din 3 albusuri, 5 galbenusuri, 4 linguri de zahar si 4 de faina.
Crema este cu iaurt de fructe:
~ un iaurt mare de capsuni 375 g
~ un pliculet de gelatina
~ 300 g frisca
Topim gelatina in putina apa rece apoi o incazim putin la bain-marie, atentie nu o fierbem, doar se incalzeste, apoi se amesteca foarte bine cu iaurtul si la sfarsit punem frisca batuta si omogenizam
Am facut o glazura dintr-un plic de budinca de vanilie cu 2 linguri de zahar si 500ml suc de lamaie.
Am pus un strat de piersici peste blat...
Tortul ornat cu frisca...
Fara o bucata....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu